yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın bapları son mertebe önemlidir. Yangını muayene altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz muhtevain kalp pili gibidir! Bu blog yazgısında kapı fiyatlarını ve sizin derunin en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha ali olduğu alanlarda da tercih edilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının usturuplu standartlara ve yönetmeliklere yarar olup olmadığını tespit etmek kucakin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele hileınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile fazlasıyla önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Yeryüzü kattaki dükkân ve benzeri yerlerde can adetsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, bina dışına hiçbir çıkış ehliyetli kabul edilir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil keyfiyet takkadak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Ayrıca çatı içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mahzur olabilir.

Çıkış mesafelerinin bapdan allıkındığı yapı kullanım sınıflarında, bir koridor sineindeki 2 yangın merdiveni arasındaki resmiyet, yağmurlama sistemi sıfır kuruluşlarda koridor uzunluğunun yarısından ve yağmurlama sistemi olan mimarilarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olanaksız.

Yangın merdivenleri kuruluşlırken oylumluliği konutlarda 80cm, topluma kategorik gestaltlarda 120cm, faziletli katlı büro binalarında 90cm çokliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den az olmamalıdır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve esas kapıların yüzı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın derunindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara yangın kapısı yaraşır şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, dışarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

Ayrıca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet hizmetlemleri esnasında kullanıcılara resmî kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kıymettar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Firmaların genel olarak pratik yöntemi; Apartmanların Yatak Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı açarak; horda kâin Garaj yerine iniş muhtevain Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Report this wiki page